Français (Fr)Nederlands (Nl)

GRANDE

facebook

GRANDE September 2013

  • PDF

Cover GR135 kopieJouw portie zon voor het najaar!
Tenerife
Dit bekendste Canarische eiland sleurt een wat belabberd imago met zich mee, maar deze reportage bewijst de onrechtvaardigheid daarvan.

Marrakesh
Chaotisch en paradijselijk tegelijkertijd, toont deze Marrokaanse schone zonder gêne haar unieke karakter. Dompel je onder in een intrigerende wereld.

Cuba
Sensualiteit en verleiding vind je op elke straathoek en worden er tot ware kunst verheven.

Tanzania
Zet je schrap voor dit onvergetelijke safari-avontuur vol sublieme ontdekkingen en unieke belevenissen. Afrika op z'n mooist!

Piazza
Slapen in een slaapballon, overnachten na een concert, nieuw topadres in Amsterdam, wellnessen in Normandië, cruisen naar Antarctica en natuurlijk onze rubrieken Hotspot en FAQ!

Catalonië
De Spaanse keuken staat al langer bekend als vooraanstaand, en zeker de Catalanen zijn straffe jongens en meisjes in de keuken. Onze reporter kreeg in de buurt van Gerona een exclusief diner in het beste restaurant van de wereld.

Style
Jouw rubriek over het mooie in de wereld: verneem onder meer alles over het Antwerpen Fashion Festival en Brussel Designstad.

Noord-Ierland
De Giant's Causeway is het absolute natuurwonder van de Noord-Ierse kust. Meteen een perfect alibi om ook de rest van dit onbekende stukje Verenigd Koninkrijk te ontdekken.

Reis van je leven
GRANDE-lezers reizen naar alle uithoeken van de wereld en dat levert steevast spannende verhalen op!

Bulgarije
Nog een Europese bestemming genegeerd door velen! En ook in het geval van Bulgarije zul je je reis door dit bijzondere land niet beklagen.

Lezersfoto van de maand
Ontzag voor de Kilimanjaro

De vakantieplek(ken) van...
Joy Anna Thielemans